De Roever Management & Consultancy

A Wealth of Knowledge
 

 

Welkom bij De Roever Management & Consultancy 

Welkom op de website van De Roever Management & Consultancy, een organisatie voor advies en (interim) management trajecten in sport, event-management en non-profit.  De organisatie werd opgericht door Jeroen de Roever en onderscheidt zich van veel andere consultants en interim managers vanwege de brede ervaring, het netwerk en de volledig onafhankelijke aanpak.

Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben als consultant en manager voor verschillende organisaties in de sport, event management, reizen en non-profit, besloot hij dat het tijd werd voor een andere vernieuwende aanpak. Tijdens zijn werkzaamheden voor deze organisaties merkte hij dat er in de sport-, event- en non-profit wereld behoefte is aan ervaren, efficiënte, onafhankelijke en creatieve oplossingen voor de verschillende vraagstukken in de business. Vaak worden advies- en management trajecten rondom grotere en kleine (sport) evenementen, uitgevoerd door organisaties met bredere belangen. Hierdoor wordt het belang van uw organisatie niet altijd in zijn geheel meegewogen in de te leveren prestatie. 

De Roever constateerde dat er in de sport, event-management en non-profit maar weinig onafhankelijke consultants of interim-managers te vinden zijn met de juiste ervaring en netwerk. Te weinig. Vandaar zijn beslissing om De Roever Management & Consultancy te beginnen. Een organisatie die garant staat voor kennis & ervaring en die altijd het belang van de opdrachtgever als uitgangspunt neemt. In de opdrachten die Jeroen namens De Roever Management & Consultancy doet, kan hij echt in de huid van de opdrachtgever kruipen; wat uit ervaring leidt tot zeer tevreden opdrachtgevers en waardevolle resultaten. 

Jeroen doet dit volgens een vaste en heldere methodiek zodat de opdrachtgever van te voren weet waar hij/zij aan toe is en wat dat zal kosten. Door middel van een duidelijke opdrachtomschrijving, meetbare resultaten en vastgestelde deadlines, komt de opdrachtgever nooit voor verassingen te staan.