De Roever Management & Consultancy

A Wealth of Knowledge
 

Non-Profit Management & Advies

Jeroen heeft ervaren dat de sport- en event wereld en de non-profit wereld grote gelijkenissen vertonen. In beiden speelt funding en sponsoring een belangrijke rol en qua organisatie zijn sport-vereningingen en bonden niet zo heel anders dan non-profit instellingen.

In de non-profit gaat het juist om het vinden van het juiste model. Hoe onderscheid een non profit organisatie zich van andere goede organisaties en belangrijker nog misschien hoe zorg je voor een bestendig en zakelijke business model, zodat de organisatie niet aan het spreekwoordelijke infuus blijft hangen. Het is een aspect dat steeds meer fondsen belangrijk vinden, maar waar steeds meer organisaties mee worstelen.

Jeroen heeft een bredere ervaring met het analyseren van business modellen in de non-profit en weet wat potentiële donateurs en ondersteuners belangrijk vinden. Hij heeft nieuwe businessmodellen ontworpen en geïmplementeerd en interne verander processen geleid, die resulteerden in gezondere organisaties en een betere positie bij het werven van fondsen. Een goede zakelijke organisatie en een goed begrip van de relevante maatschappelijke thema's en verbinding zijn daarbij essentieel. 

Worstelt uw organisatie ook met haar business model of krijgt u van steeds meer potentiële donateurs te horen dat zij een zakelijkere aanpak verwachten, neem dan eens contact op met Jeroen, wie weet kan hij u helpen bij het vinden van de juiste balans voor uw organisatie.